Стоилов: Левски трябва да изглежа гордо и да се бори от първата минута (ВИДЕО)

Старши треньорът на „Левски“ Станимир Стоилов говори пред медиите преди първия полуфинален мач от Купата на България срещу „Лудогорец“. Той заяви, че ще се радва, ако „сините“ успеят да си решат всичко в своя полза преди реванша.

„Освен Николай Михайлов, имаме проблеми с Асен Митков. Не знам какво е състоянието на Илиян Стефанов и в последния момент ще преценяваме дали ще играе. Всички други са здрави. Имаме стабилизиране и подобряване на игровия стил. Не е лесно всеки път да се представяме на нивото, което показахме в първия мач в Разград за първенство. Надяваме се да повторим тази игра. Най-важното за нас е да играем добре. Не мога да кажа дали сме по-добри от първия мач срещу „Лудогорец“. Публиката очаква от мен и отбора динамична игра. Нямаме какво толкова да губим. Ще търсим положителен резултат. Ще се радвам да си решим всичко утре. Не можем да играем в опълченски стил. „Левски“ трябва да изглежа гордо и да се бори от първата минута“, сподели Стоилов.

„Няма да е изненада, ако „Лудогорец“ играе по-добре от нас, защото са по-обигран отбор. Те ще могат да се концентрират за Купата, защото едва ли някой се съмнява, че ще са шампиони. Добре е за нас, че ще играят силно, защото ще се получи хубав мач. Това че си вкарал гол на чужд терен срещу отбор като „Лудогорец“ не е предимство, ако си загубил. Предимство е само, ако ги победим. Не се интересувам как ще играе противникът. Важното е как ще се представи моят отбор. Виждам надграждане при поведението на терена и това, че футболистите разбират, че играят за „Левски“. След като сме най-посещаваният и най-обичаният отбор сме задължени да се отблагодаряваме на феновете. Не може да искаме да се върнем към старите успехи, ако не играем в стил „Левски“, заяви още Стоилов.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук