Наставникът на Левски, Станимир Стоилов, сподели, че двубои като този срещу Черно море единствено може да допринесат за развитието на родния футбол. „Сините“ успяха да надделеят с 2:0 срещу „моряците“. 

„Ударът срещу Михайлов беше в ребрата. Мачът стана доста груб, но не е моя работа да коментирам, тъй като това е задача на съдията. Доволен съм, когато има такива сериозни сблъсъци. Вече се вижда, че имаме сили да играем срещу по-силните отбори. Според мен трябваше да играем 10 кръга, но всеки прави първенството, както му е удобно. Това е работа на ръководството на родния футбол. Не може да развием българския футбол, ако няма повече такива мачове срещу Черно море. Един добър мач срещу Черно море не е от полза, ако след това изиграем 5 посредствени такива. Без подобна промяна само ще си живуркаме“, започна специалистът. 

„Левски със зъби и нокти се опитва да постигне стабилност. След паузата за национални отбори Сундберг и Кордоба не са на същото ниво. Трябва да се пренастроят. Който и да дойде на „Герена“, ще трябва да се съобрази. Приятно е да си господар на собствения си стадион. Не е приятно, когато някой идва и ти взема млякото от дома“, завърши Стоилов.  

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук