Преди два дни от Левски обявиха ново партньорство – между „Левски ТВ“ и InStat TV. Така контролните срещи на представителния тим и домакинските мачове на юношеските формации от Елитните групи до 15, 17 и 19 години ще се излъчват в платформата на InStat TV. Вчера беше направен дебют с приятелската среща между „сините“ и Созопол, завършила 1:1. Днес пък от столичния гранд обявиха и какъв процент от приходите ще влизат в клубната каса. Той ще бъде точно 70%.Ето какво написаха от Левски на Фейсбук страницата си:

Левскари, днес в платформата на InStatTV от 12:00 и 14:00 часа ще бъдат излъчени двубоите на юношите на „Левски“ в Елитните групи до 15 и до 17 години срещу „Славия“.

Двубоите са достъпни тук:

https://bit.ly/LevskiSofiaU15https://bit.ly/LevskiSofiaU1770 % от приходите от всеки един мач, излъчен в платформата на InstatTV, влизат в касата на клуба.Различните абонаментни планове позволяват на потребителите да изберат най-добрия пакет за техните нужди:Единично събитие от Елитните юношески групи – 4 евро.Абонамент за всички мачове от Елитните юношески групи (общо 16 двубоя до края на сезон 2021/2022) – 30 евро.За повече информация около партньорството с InStatTV: https://bit.ly/3DcU4vU

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук