„В България има два отбора – Левски и юношите на Левски“/Рихард Езра/ „Опитвай се винаги да бъдеш неподражаем и да на правиш на всяка цена още ненаправени от никого неща!“/Гунди/ „Главата на ученика не е кофа, която да напълниш, а факел, който да запалиш. /Айнщайн/

В деня Благовещение нека благата вест е свързана с Академия Левски и „сините“ юноши, които тренират с първия отбор под вещото ръководство на Маестро Мъри Стоилов и екипа му. Ще поздравя шефа на школата Йончо Арсов и всички треньори в школата, както и ръководството. Добра работа в трудни времена! Ще споделя една моя мечта, която сигурно споделят много Левскари. „Синята“ академия да е най-добрата в България и да вади таланти и победители като Гиби, Наско, Сашо Костов, Ники Илиев, Емо Спасов, Мариан Христов, Христо Йовов, Топузаков, Живко Миланов и цялата плеяда от невероятни сини футболисти от близкото и далечно минало.

Нека мечтаят и да подражават на Гунди! Стадион „Георги Аспарухов“ и базата на Левски да са на най-добро ниво в България и на балканите и нищо да не липсва. Левски да има поне две школи в София (Герена и Раковски) и няколко школи в България ( собствени или приятелски). Левски да има втори и трети отбор и много приятелски отбори, където талантите да играят и да се развиват. Левски да захранва с футболисти първия отбор на клуба, националния отбор, други отбори и да печели от този бизнес с перфектни договори. „Сините“ юноши да са отглеждани с лоялност към Левски, идеите на Апостола на свободата и идеалите на клуба, който ги е създал. Да си тръгват с благодарност и трансферна сума, а да се завръщат с любов на терена и трибуните в родния дом.

Веднъж левскари, завинаги левскари!

Aвтор: Добрин Добрев

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук