Левски възобнови тренировки с много липсващи. Двама от футблистите с неясно състояние (ВИДЕО)

Левски поднови тренировки след по-дълга почивка. „Сините“ проведоха занимание на един от помощните терени на „Герена“ вчера.

В тренировката участие не взеха Здравко Димитров и Димитър Костадинов. Към момента не е ясно какво е състоянието на двамата.

Треньорът на сините Станимир Стоилов не може да разчита на повиканите в различните национални гарнитури – Николай Михайлов, Пламен Андреев, Патрик-Габриел Галчев, Марин Петков, Филип Кръстев, Ноа Сонко Сундберг, Хосе Кордоба, Асен Митков, Антоан Стоянов, Слави Чакъров и Никола Църковски.

В събота столичани ще изиграят контрола срещу втородивизионния Созопол. Проверката ще се проведе в 14:00 часа. За мача ръководството пусна в продажба и колекционерски билети. В предстоящите двубои Мъри Стоилов ще използва и голяма част от юношеските формации, за да прецени кои могат да се готвят с първия отбор. На няколко пъти треньорът заяви, че е доволен от работата, която се върши в школата, и че това е едно от звената, които действат най-добре в клуба.

Преди подновяването на първенството Левски ще се изправи и срещу Септември София. Срещата е насрочена за 30 март, като все още не са ясни мястото и часът на провеждането на двубоя.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук