Вили Вуцов се изгаври с ЦСКА-София: Да си гледат мъртвия отбор! Щяхме да ги напердашим при хубаво време (ВИДЕО)

Вили Вуцов коментира с насмешка клубовете, които миналата седмица подкрепиха Димитър Бербатов за президент на БФС.

„Коментарът за националния отбор е най-важната тема. Той не трябва да е кратък, а по-реален. Нашите хора отиват там, където ще се проведе световното първенство. И дано да им домъчнее на хората, които са фактори, защото знам, че ще отиде целият футболен съюз. Кой от двата? Аз нямам втори синод. Това е несериозно“.

„Другото е тъпота и тъпотия, което се сътвори миналата седмица. Върховна тъпотия! Събраха се, пиха по едно кафе и решиха, че ще отстранят някой. Направиха си Изпълком… Всички професионални клубове с изключение на ЦСКА ги нямаше. Когато на трибуната се появи човек от Русокастро, аз викам да не би да е дошъл на Фидел Кастро роднина някой? А то се оказа някакво село, там сигурно са се родили към 750 таланта за българския футбол…“

„Какво уважение, остави уважение, това е несериозно. Това е падението на Футболния съюз. Нека Първа и Втора лига имат пълно представителство, а Трета лига, „А“ окръжна и минифутболът да си излъчат на 10 клуба по един представител. Не може тези хора да искат да управляват, без там да са били Левски, Ботев, Локомотив Пловдив, Берое, Черно море…“, заяви Вуцов пред Youtube канала на 8888.bg.

„Какви проблеми има ЦСКА? Отидоха да ходят на Конгрес и не знам какво си, вместо да си гледат мъртвия отбор. Те не могат да вземат точка. Единственият им шанс беше, че заваля сняг срещу Левски. Трябваше да е едно хубаво време, да си ги напердашиме и да си седнат на задника рано-рано“, каза още Вили.

„От ЦСКА май са искали да оставят двама-трима от техните играчи в Коматево, но за общи работници. Единият да къса билетчетата на входа“, пошегува се Вили.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук