Бившият собственик на Левски – Тодор Батков – разкри, че Наско Сираков, освен 250-те хиляди, които е дал на клуба под формата на безлихвен заем, финансира столичния гранд и с лични пари, за да се оправят други проблеми.

„Това съм го правил от сърце и не съжалявам. Дори и с годините, които съм преживял с упреците. И съм чист пред съвестта си. Безспорно Наско също обича Левски. Каквото има и може, дава. Чух напоследък, че е дал безлихвен заем, както и знам, че дава собствени пари, за да оправя други проблеми, което му прави чест. Така трябва един президент да се отнася към клуба.

Всеки прави грешки, както с Джоузеф Диксън. Питах го вечерта след 24 май, ходихме на театър. Питах го какво направи, след като прочетох за това момче. Не ни трябваше. Каза ми, че не може да опише какво напрежение е това. Лягаш и ставаш с мисълта, че съществуването на клуба е твоя отговорност. Ти можеш да бъдеш човекът, който ще забие последния пирон. Каза: Не ми издържаха нервите. Случват се такива грешки. И аз с тази история, която ми я направиха с „Казанската афера“. Идиот ли съм. Направих го с риск, за да продам футболисти и да вкарам пари в касата на Левски. Никога не съм прибирал пари от клуба. Всичко е било в обратната посока“, заяви Батков пред „Спортал“.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук