Голмайсторът за Левски при победата над Локомотив София с 1:0 Илиян Стефанов сподели след успеха на „сините“, че за него е дар да бъде трениран от Станимир Стоилов. 

„Най-важната преди всичко е победата. Мисля, че изпълнихме това, което треньорът искаше до някаква степен, въпреки че трябваше да вкараме повече от положенията си. Колективът е невероятен. Всеки на тренировки се опитва да дава всичко от себе си, помагаме си един на друг, лидерите в отбора постоянно подават ръка на по-младите. Разбира се, че е дар за мен да тренирам под ръководството на Станимир Стоилов. Оставаме постоянно след тренировки да тренираме детайли и критерии, които на мен ми липсват. Офанзивни детайли и тънкости, да си изчистя играта и тя да се определя от самото майсторство и то да се повдига. 

Имаме време да се подготвим. Желая на играчите в националните отбори успех и да се върнат здрави. Ще използваме двете контроли да подобрим игровия стил и детайлите, които ни куцат. 

Аз съм благодарен много на г-н Василев президентът на Локомотив София, той ми е подал ръка. Отношенията ни са прекрасни“, каза Стефанов след мача.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук