Фенове на Левски са останали впечатлени от показаното от отбора в дербито с Лудогорец. Въпреки че отстъпиха с 1:2, „сините“ се държаха повече от достойно, а победният гол за разградчани падна в 90-ата минута.

Ето какво написаха привържениците на столичния гранд от Фейсбук страницата „Сектор Б“:

Изводът след вчерашния мач е, че Левски игра добре и беше домакин в Разград! Левски излезна да се надиграва с Лудогорец и го направи успешно. Минаха времената, в които бяхме пушечно месо за двата провинциални отбора – показахме го и вчера, и преди седмица. Снощният мач дава надежди, че имаме реален шанс да отстраним Лудогорец за купата и да излезнем на финал с Тирето! Мачът е след месец, а Левски само ще става по-силен! Затова, още отсега си пишете вторник, 12 април, като почивен ден, защото всички трябва да сме в Разград за първи 1/2-финал за купата на България! Синя окупация!

А на Мъри трябва да се вдигне паметник на Герена за всичко, което прави! Със селекция без пари, но с много внимателно подбиране на необходимите играчи и с много труд на тренировъчното игрище, Левски чувствително скъсява игровата дистанция с двата водещи и прескъпи отбори, а нашият състав е все още толкова млад и пълен с потенциал! Но за да може Мъри напълно да покаже на какво е способен трябва да спечелим най-важната битка – тази за финансовата стабилност и оцеляването на клуба! Кампанията “Левски е вечен” стартира повече от успешно, но това не трябва да ни успокоява и да дадем задна с подкрепата си. Напротив! Предстои столично дерби с Локомотив София в събота на Герена и ние трябва да сме масово на стадиона! Натискайте и виртуалните билети! Време е веднъж завинаги да изплуваме от тази финансова бъркотия и да излезнем по-силни отпреди! А все повече има какво да гледаме и на терена!

ВСИЧКИ ЗАД ЛЕВСКИ!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук