Организиранит фенове на Левски от фракцията УЛТРАС ЛЕВСКИ използваха своята официална страница в социалната мрежа Фейсбук, за да обявят, че се включват в инциативата на Български национален съюз в подкрепа на българската диаспора в Украйна.

Ето какво написаха „сините“ утраси:

Левскари! Ние не можем да подминем случващите се международни събития и факта, че на 150 километра от българската граница се води война. Засегнати сме политически, но не бива да забравяме и за голямата българска диаспора, която също е потърпевша. Затова ние подкрепяме и се включваме в инициативата на Български Национален Съюз по набиране на продукти от първа необходимост (консерви и храни на прах), лекарства, консумативи за новородени деца, хигиенни и други материали. Повече информация можете да получите от следната публикация: https://www.facebook.com/bnsIYI/posts/3201351743471397 , като срокът вече е удължен до 12.03 (събота).

Ако нямате възможност да се включите с продукти, лекарства и консумативи на място – можете да изпратите пари по сметката на нашите приятели от Спомени отъ Царство България, която ще намерите по-долу. Със събраните средства ще се подпомогнат и бесарабски българи, и украински семейства, които търсят убежище в нашата страна, като отново ще се използват вече създадени канали от СУОБ „Мати Украйна“.

Получател: Сдружение „Спомени отъ Царство България“
IBAN: BG92BPBI79421200034512
SWIFT/BIC: BPBIBGSFXXX
Bank name: Postbank
Основание: Дарение за българите в Украйна

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук