Най-малко ще пиша за съдийството в мача, макар че то беше решаващо: първо, защото не спря мача и го развали още в 10-ата минута. И второто е, защото имаше скандални отсъждания, имаше ощетяване в различни ситуации и на двата отбора. Мачът показа защо толкова чакахме Мъри Стоилов. В последните 10 години не могат да се преброят и на пръстите на едната ръка случаите, в които Левски е влизал в мача като Левски. Това, което съм гледал цял живот. Грабваме ги от първата минута. Биеш, падаш, има го в играта. Но си Левски.

Десетина години гледаме нещо унизително от нашата страна не от играчи, а от посетители на някакъв луксозен санаториум. То и половината се пенсионираха след Левски значително по-богати. Може би само едни полуфинали за купата с Роси бяха по-различни, особено вторият. Видимо е, че тирето има по-добри футболисти, селекция правена с пари, но смело казвам, че Левски има и най-вече ЩЕ ИМА по-добър отбор. Заради това чакам с нетърпение сблъсъка в плейофите, дай Боже и на финал за купата. Разбира се на този терен, както и при почти цяло полувреме с човек по-малко, грешки може да има много. Сонко няколко пъти увисваше. Кордоба също, веднъж даже и при корнер, когато забрави, че вече е на друг пост. Но това са грешки на растежа, има ги и във всеки мач. При 11 на 11 щеше да е доста по-интересно второто полувреме, а сега можем само да си останем с „ако“, от което няма смисъл.Чакам да видим и Лудогорец толкова ли са по-напред другия кръг. За съдията – пълен нещастник. И най-вече страхливец. При червения картон на Мазику, когато даде жълт, се видя всичко. Пред него, умишлен фаул отзад. Имаше и още един такъв на Йомов, пак жълт. Или не познава правилата, или е бил целенасочен.

LEVSKI.BG

Разбира се, Тирето също могат да реват – Краев беше за картон, а ситуацията с неотсъдената дузпа е ясна – въпрос на субективна преценка. Ако я беше дал, ВАР трудно щеше да намери причина да я отмени. Както сега трудно ще намери причина да промени решението. По-важното е друго. Мъри учи играчите на дисциплина. Нямаше причина Цунами да се гневи при неотсъдения корнер, макар и да е естествена и човешка реакция.Трябва да гледаме футбола и да се стремим към добрия футбол. Заради това пълна, ама пълна подкрепа за Мъри. За мен той е много повече от треньор на Левски.Не забравям подкрепата си към Левски при всяко мнение! Възраждането започна, Левски е вечен! Левски на Мъри заслужава всяка подкрепа!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук