Станимир Стоилов: Имам състав в главата си (ВИДЕО)

Наставникът на „Левски“ Станимир Стоилов, сподели, че най-важното за него е постигането на победата срещу „ЦСКА-София“ в утрешния мач.

„Самите точки не са най-важното в момента. Искрицата в сърцата на „сините“ привърженици може да остане запалена само с победи. „Левски“ вече показа сериозен напредък срещу средната класа тимове, но сега искам да видя подобрение и в мачовете с „ЦСКА-София“ и „Лудогорец“. Надявам се всички играчи да са здрави. За момента нямам кадрови проблеми. През есента не изпитвахме страх или респект от противника. Надявам се, че и сега ще е така. „Левски“ трябва да играе левскарски футбол. Не бях доволен от последния мач и искам да подобрим това. В тези мачове няма фаворити, но е важно за нас да видим докъде сме стигнали. Надявам се моите играчи да оставят и сърце, за да зарадваме хората с добра игра и победа. Интересува ме само при нас да сме мотивирани и да показваме добри игри под напрежение. В „Левски“ няма как да се играе без напрежение. Интересува ме само успеха утре. Не мислим за класиране. Винаги е хубаво да биеш „ЦСКА-София“, защото за нас в момента точките не са чак толкова важни. Играта и победата сами по себе си са важни“, коментира Стоилов.

„Имам състав в главата си. Не се знае кой кога ще трябва да помага, така че всички 18 играчи трябва да са готови“.  

„Мисля, че националният стадион трябва да е в добро състояние. Отоплението също ще работи. Условията трябва да са идеални, за да може и двата тима да покажат най-доброто от себе си. Забелязвам, че „ЦСКА-София“ показва много увереност и така спечелиха рутинно предишния мач срещу нас. Нямаме страх и респект от тях обаче, само нормално спортно-техническо уважение“. 

„Не искам да коментирам съдиите. Нормално е най-големият мач в България да се свири от рефер №1. Нашите привърженици ще подкрепят играчите, нямам съмнения в това. По-важното е да накарам играчите да оставят всичко заради тези хора и да ги зарадват“. 

„Човешките ни отношения със Стойчо Младенов няма да се променят. Утре излизаме като съперници и се борим само и единствено за победата. Отношенията ни няма да се променят, независимо какво се случи. Време е да обърнем тенденцията в тези дербита. Нормално е, след като тръгваме от кота нула, да имаме притеснения, но се надявам, че резултатът ще е в наша полза“. 

„Има още много кръгове в битката за титлата, но тя не ме интересува, тъй като не участваме в тази битка. Съжалявам за това. До момента успяхме да извървим добър път, побеждавайки тимовете от трето място надолу. Сега следва да се противопоставяме и срещу топ 2. Постигнахме прогрес, но сега трябва да качим още нивото“, продължи Стоилов. 

„Искаме да държим искрата, за да може хората да идват на мачовете на „Георги Аспарухов“. Това става само и единствено с победи. Въпреки всички трудности игрово успяваме да постигнем напредък и играчите трябва да продължат тази тенденция и утре“, завърши специалистът. 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук