Стоилов: Когато играем в блато, няма как да говорим за качество на играта

Старши треньорът на „Левски“ Станимир Стоилов коментира успеха на своя тим като гост на „ЦСКА 1948“ в мач от 21-ия кръг на Първа лига.

„Мисля, че с оглед на трудния терен, заслужена победа на нашия отбор. Въпреки това, искам повече, трябваше да решим двубоя по-рано. Моето най-голямо притеснение беше, че не всички привърженици на „Левски“ ще могат да дойдат на мача. „Левски“ дойде и игра, без да коментирам качеството на играта. Да говорим за тактика и качествен футбол не може. Допускаме все още грешки в контрола на топката, също и в завършващата фаза на играта. Имахме няколко положения, които трябваше да реализираме с повече самочувстваие и класа“, коментира Стоилов.

„Когато играем в блато, няма как да говорим за качество на играта“, добави наставникът и допълни: „Очаквам да играем добре, да трупаме форма и динамика в играта“.

„За нас няма значение с кой играем. „Левски“ във всеки мач, бил той за първенство или за Купа, трябва да играе за победа. Трябва да играем с желание“, допълни той.

Той коментира и предстоящите мачове на „сините“: „Няма опасност да подценим мача със „Септември“. „Левски“ има още път да извърви, докато стане стабилния и уверения „Левски“, който трябва да бъде“, завърши Стоилов.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук