Даниел Боримиров говори пред медиите относно отминалият мач с Локомотив Пловдив, къде ще играят „сините“ с ЦСКА 1948 и Септември и бъдещите сделки на клуба. 

„Искам да благодаря на всички фенове, които дойдоха и подкрепиха и бяха съпричастни към празника ни. За това, че отдадохме почив в чест на нашия патрон. Едно голямо благодаря на всички наши фенове, които дойдоха в този ден. Мисля че отборът оправда техните очаквания.  Вярвам, че с работа и постоянство ще оправдаем доверието на нашите фенове. Това е начинът да ги върнем отново на стадиона и това е нашата цел. Феновете ще бъдат нашият 12 играч или да кажа така вторият по големина спонсор след Палмс бет. Водим разговори със сериозни фирми и очаквам в близко бъдеще да обявим нови сделки“, каза Боримиров. 

„Все още нямаме яснота къде ще играем с ЦСКА 1948. Отборът на ЦСКА 1948 има лиценз да играе в Бистрица, но тъй като претендират, че са автентичното ЦСКА, а знаем че дербитата с ЦСКА са се играли на Националния стадион предполагаме, че г-н Найденов ще вземе правилното решение. Колкото по-бързо вземат решение толкова по-добре. Мисля, че доста фенове ще дойдат на този мач и приходите ще са изцяло за тях.  Утре ще разберете какво е решението за двубоя от 1/4-финалите за Купата със Септември“, сподели още бившият играч на Левски. 

„Мисля, че Станимир Стоилов правилно и точно каза, тъй като повечето от младите ни футболисти, които играха в този мач бяха стъписани, потенциалът им е друг. Видяхме го на контролите в Турция. 

Ще направим анализ и затова, което е необходимо, за това ще бъдат използвани парите. В края на март предстои да вземем лиценз, така че ще направим всичко възможно да го вземем. 

Мисля, че Наско Сираков ще разговаря с г-н Божков. Проведохме няколко срещи със Спас Русев и мисля, че след 2-3 седмици ще разберете повече информация от тях“, добави председателят на УС на Левски. 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук