Наставникът на Берое Петър Хубчев остана доволен от футболистите си, които днес победиха с 2:1 Царско село като гост.

Това бе повторен дебют на наставника начело на заралии, а след срещата той обяви, че ще говори за престоя си в Левски “когато му дойде времето”.

“Колкото и нелогично да звучи, първото полувреме стояхме по-добре. Казвам нелогично, защото второто полувреме обърнахме мача. Чисто футболно първото стояхме по-добре. С повече борба, желание и хъс обърнахме мача.

Моралът ще бъде водещ до края на първенството. Всички фенове на Берое трябва да се радват, че тези момчета останаха тук и да покажат по-голямо уважение към тях. Гледаме да завършим по подобаващ начин първенството, пък после ще видим. Гледаме да изпълним нащите задачи, пък каквото стане.

Играем мач за мач. Знам моите цели, знаят ги много хора. Имам моите опасения. Когато си бил на едно място и те сравняват, сега нещата са по-различни. Няма човек, който да е харесван от всички. Най-важно е клубът да просъществува”, каза Хубчев, който бе попитан и за престоя му в Левски.

“Както един политик от по-далечното минало беше го казал, когато му дойде времето, ще бъда принуден да кажа и да покажа някои документи.

Всеки сам си преценя кой е виновен и кой – не. Ще ги покажа, когато му дойде времето”, разясни Хубчев.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук