Стоилов: Последните години „Левски“ често губеше на „Герена“ (ВИДЕО)

Старши треньорът на „Левски“ Станимир Стоилов сподели след победата с 2:1 над „Локомотив“ (Пловдив), че оценката му за двубоя на „сините“ по десетобалната система е пет и половина.

„От едно до 10 оценката ми е пет и половина. Не се представихме лошо, но не и достатъчо добре. С оглед важността на срещата трябваше да спечелим да търсим още по-добра игра. Искаме да изградим отбор, който да доминира и комбинира. Получи се интересен мач. „Локомотив“ показа добро самочувствие. Нашият отбор според мен игра с повече напрежение. Да не забравяме да благодарим на феновете, които напълниха стадиона, за подкрепата и помощта. В този отбор трябва тепърва да изграждаме манталитет на победители. Имахме възможности да затворим мача. Имаме още проблеми в завършващия удар. Имаме доста млади играчи, нормално е те да играят под по-голямо напрежение. Отборът може да играе още по-добре и ще го направи. Почти нямахме проблеми във фаза защита. Съвсем елементарна детинска грешка от статично положение. Имаме къде да надграждаме. Трябва да продължим да работим“, сподели Стоилов.

„Последните години „Левски“ често губеше на „Герена“. Днес мисля, че заслужено спечелихме. Трябва да играем по-уверено с още по-голямо самочувствие и динамика. Филип Кръстев беше привлечен точно за това, което показва. Аз вярвам, че пред него има голямо бъдеще. Той трябва да работи и да играе още по-добре“, каза още наставникът.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук