Организирани привърженици на Левски използваха своята страница в социалната мрежа Фейсбук, за да публикуват своето становище за състоянито на „сините“.

Публикуваме написаното без редакторска намеса:

Здравейте, левскари.

Този пост ще бъде по – специален и заради това се надяваме да му обърнете внимание.От 2 години насам положението в нашия клуб е буквално ден за ден.Това накара привържениците на Левски да се обединят в името на кампанията „Левски е вечен“ и заедно по всички възможни канали да допринасяме за финансовата стабилност на клуба ни и отделно да върнем масово всички сини сърца на трибуните, там където им е мястото.Ако трябва да сме честни в България отдавна нямаме база за сравнение.Последните години въпреки, че са тежки и въпреки всички сътресения, загуби и проблеми, нямаше мач на Левски без да бъде посетен от хиляди..Буквално разликата с другите водещи отбори в България, с футболистите им за милиони, с последните им шампионски години и с участията им из Европа, не показа никаква активност в техните привърженици.

Докато на Герена се стичаха хиляди, а гостуваше ли Левски някъде из България, то това се превръщаше в истински празник.За пореден път показахме, че не го правим за никого другиго и заради нищо друго, освен заради това, което сърцата ни чувстват – безрезервна ЛЮБОВ! И заради тези след нас! За нашите деца! За да имаме какво да им ЗАВЕЩАЕМ един ден! Идва един изключително важен ден за синята общност, а именно 19 февруари.Денят, в който оправдание за това, че не сте успели да дойдете, ще звучи повече от НЕСЕРИОЗНО и безхаберно.Съботен, слънчев и почивен ден, билети във всякакъв ценови диапазон, първи официален мач за годината в нашия храм, начален старт на кампанията и още по – специален ден, свързан с патрона ни. Ако подвига на Левски ни е научил на нещо, то сега е момента да го покажем.Сега е момента отговорността, постоянството и идеалите, които пазим години наред, да ни изкарат от домовете! Знаем на какво сте способни..Поклон пред делото пред паметника на Васил Левски и масово шествие към Герена след това!ТИ СИ ЛЕВСКИ! БЪДИ ТАМ! СЪС СЕМЕЙСТВОТО, С ПРИЯТЕЛИТЕ, СЪС СИНЬОТО ШАЛЧЕ И С НАДЕЖДАТА, КОЯТО ТЕ ДЪРЖИ ЖИВ ДЕН СЛЕД ДЕН!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук