Футболистът на Пирин (Благоевград) Антон Карачанаков се извини за постъпката си, след като днес вкара гол във вратата на Левски и подразни привържениците с изразената от него по-дълга радост. Част от зрителите в Сектор „А“ нахлуха на терена и това принуди Карачанаков да напусне игрището преждевременно.

„Искам да се извиня на сините привърженици за случилото се днес на мача с Левски. Загрявах близо 20 минути преди да вляза в игра и непрекъснато чувах обидите им, които не пожелавам на никого да чуе. Влязох в игра и вкарах гол, след което малко прекалих с реакцията си към привържениците на сините“, заяви Карачанаков пред „Дарик“.
„Знам, че за тях Левски е религия и сигурно затова реагираха така спрямо мен. Извиних се още на терена, като вдигнах ръка, но не съм показвал неприлични жестове. Зарадвах се чисто емоционално на гола. Мисля, че всички футболисти се радват, когато вкарат на Левски и ЦСКА особено на техните стадиони.
Феновете не ми приеха извинението и ме изгониха от терена. Казах дори на главния съдия, че май прекалих. Искам да се извиня още един път. Знам в какво състояние е отборът на Левски и колко чувствителни са привържениците му“, продължи той.

„Работата ми е, ако мога да отбелязвам голове и така да помагам на моя Пирин. Не съм очаквал, че и часове след края на контролата ще получавам заплахи от различни краища на Югозападна България. Казвам ви откровено – действията ми не бяха целенасочени, а плод на емоцията от вкарания гол.
Няма какво повече да кажа, но просто искам, ако мога, с тези думи да накарам привържениците на Левски да ми простят“, каза още футболистът на Пирин.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук