Сайтът https://www.all4levski.com/, който след приходите от виртуални билети, показва 72 990 лева.

Остава един мач с Верес Ровно.Левскарите покриха огромна част от цената на лагера и показаха за пореден път, че са способни да определят съдбата на любимия тим вместо да се борят за милостиня, да настояват за отстъпки или арогантно да твърдят, че такива са нужни на тима им „защото еди какво си“.Лагерът е може би най-важното нещо, което Мъри направи след идването в Левски. Освен, че прочисти отбора от играчи, които няма как да допринесат за спортен скок, нито имат някаква голяма стойност, чрез която да се спечели.

Трябва да си казваме нещата такива, каквито са, без сантименти и лигавщини. Ще видите, че съм прав, защото Левски не е изпуснал нито един „диамант“. А лагерът е нужен, защото на тези в отбора показва пътя пред тях. Да се докоснат до лукса, до сериозните тренировки, до сблъсъка със сериозни отбори. Ако им хареса – да продължат напред с Мъри и да искат да се развиват. Ако не – прав им път. Левски е много повече от това, което беше десетина години – пристан за всякакви раними душици с хиляди обяснения защо не могат да бъдат на стандарта на Левски (освен като заплати).Минимумът на Левски е участие в европейските турнири като цел. И оттам атака на групите. По пътя в Лигата на конференциите, до плейофите може да срещнем такива като Гурник Забже, Бохемианс или Марибор. И на последното стъпало, при огромен малшанс – такъв като Динамо Киев.Мъри го е правил и с Левски, и с Астана, а също и с Ботев Пловдив. Знае за какво става дума. С мачове в Банско и Сандански или на „Герена“ и кършене на пръсти, че нямаме отбор – няма да стане. Ще продължим до безкрайност вегетирането.Така че смисълът от виртуалните билети е голям.

И бъдещето ще даде още много шансове феновете да бъдем част от една по-радостна съдба на Левски. Подкрепата е тук: https://www.eventim.bg/…/levski-veres-rovno…/event.html…

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук