Сундберг: Имам страхотно впечатление за Станимир Стоилов (ВИДЕО)

Новият защитник на Левски Ноа Сонко Сундберг разкри, че не е мислил много преди да приеме офертата на „сините“. Той разкри първите си впечатления от клуба и Станимир Стоилов, като разказа още за кариерата си и преживяванията си на Купата на Африканските нации с Гамбия.

„Чувствам се страхотно. Приятно изненадан съм от атмосферата в клуба и съотборниците ми. Взех изключително бързо решението да премина в Левски. Когато те потърси толкова голям клуб, не можеш да откажеш. Подписах договор още през ноември. Срещнах се с треньора още тогава и бях много впечатлен. Имах труден период в последния ми клуб в Швеция, но сега съм много доволен, че съм част от Левски“, каза Сонко.

„Започнах кариерата си в много малък клуб в Швеция, след което преминах в АИК Стокхолм. Първоначално бях в школата, след което заиграх в първия отбор, където прекарах две години. Впоследствие бях под наем в Сундсвал, отново в елита на Швеция. След това, както знаете, отидох в Йостерсунд“, разкри Сундберг.

„Имам страхотно впечатление за Станимир Стоилов. С него разбираме футбола по сходен начин, така че предполагам, че ще имаме добро разбирателство и с надявам, че ще постигнем много успехи“, сподели защитникът.

„Не обичам да говоря много за себе си, така че ще трябва да почакате, за да разберете какви са силните ми страни“, загадъчен бе гамбиецът.

„Не знаех много за Левски преди да получа офертата. Бях чувал за срещите с Юргорден от Швеция, за привържениците. Разбира се, след това проверих в интернет за историята на клуба и сега знам много повече. Надявам се да направя феновете на Левски щастливи“, добави бранителят.

„Изгледах едно полувреме от една контрола на Левски. Това не е достатъчно, за да имам цялостна представа за отбора, но видях много позитивни неща, като контрола върху играта, владеенето на топката. Също така видях, че имаме и проблеми, които са в завършващата фаза. Трябва да бъдем по-безкомпромисни в последната третина, да създаваме повече положения и да отбелязваме повече голове“, смята Сонко.

„Изживяването на Купата на Африканските нации беше наистина невероятно. Имахме някои страхотни моменти с отбора, особено на терена и мачовете, които изиграхме. Извън терена имахме проблеми с организацията“, разказа националът на Гамбия.

„Надявам се да получим подкрепата на феновете, за да изпълним нашата мисия – да побеждаваме“, завърши Ноа Сонко Сундберг.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук