Наставникът на Левски Станимир Стоилов сподели впечатленията си след загубата на „сините“ с 0:1 от Генчлербирлиги.

„Една полезна проверка срещу доста уверен отбор. Станаха хубави сблъсъци и физически, и тактически. Продължаваме да изпитваме затруднения в завършващата фаза, където трябва да сме по-уверени. Имаше ситуации, които трябваше да реализираме. Мисля, че във фаза защита стоим по-добре отколкото във фаза атака.

Трябва да подобрим увереността при контрола на топката. Това са проблеми, които се решават с добри игри и победи. В началните минути на втората част имахме колебания, но след това намерихме себе си. Направихме пет шест промени и допуснахме грешки в защита. Аз лично съм доволен от проверката. Въпреки че проблемите, които имаме в завършващата фаза, са притеснителни. На този етап това са хората, на които ще разчитаме, няма да търсим нападател. Имаме нужните качества, с подобряването на увереността ще се вдигне класата. На този етап не можем да търсим други атакуващи опции“, каза Стоилов.

„Ще разговаряме с Ноа Сонко Сундберг, надяваме се, че е добре. Виждате, че Ван дер Каап също не е напълно готов. Ще завъртим централните защитници. Всеки ще получи игрово време, за да видим коя двойка ще седи най-добре. Мисля, че там ще имаме най-голяма конкуренция. Билал Бари е в добро кондиционно състояние. При него проблемите са в завършващия удар. Надявам се да Велтон бъде по-постоянен в играта си, след като набере максимална кондиционна форма. Направи доста добри неща днес.

Добра проверка, но имаме проблеми в завършващата фаза. Това казах и на Наско Сираков“, добави още треньорът на „сините“.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук