От Левски обявиха приход от близо 20 хиляди лева от контролата с Марибор. „Сините“ са продали 1852 колекционерски билета, от които в клубната каса са влезли 18520 лева. Ето какво написаха от клуба:Равносметката за контролата с „Марибор“: 1852 продадени билета или общо 18520 лв. в касата на клуба от привържениците на „Левски“.

А ето и един пример за това, че за левскарите просто няма граници: Трима привърженици на „Левски“ пропътуваха над 1200 километра с автомобил за да подкрепят любимия отбор в третия му мач за 2022 гдина. Мартин, Калин и Антони бяха на трибуните на Susesi Football Center в Белек, Турция на контролната среща със словенския „Марибор“, завършила 2:2.

„Имах рожден ден и реших да си направя подарък – мач на „Левски“ в чужбина. Взех решението много бързо – Анталия е достъпна дестинация, а зимната пауза без футбол в България е дълга. Отметнах и още една дестинация където любимият ми отбор играе и аз го гледам наживо. За спомен от мача ни останаха колекционерските билети, които предварително си бяхме закупили“, сподели Мартин.

Преди срещата с „Марибор“ тримата посетиха и хотела на тима където бяха посрещнати от мажоритарния собственик на клуба Наско Сираков и старши треньора Станимир Стоилов.Благодарим Ви, че сте винаги до нас, левскари!Колекционерските билети за следващата контрола с „Генчлербирлиги“ са вече в продажба: https://bit.ly/3rZGczT

Единнни в делата, с „Левски“ в сърцата!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук