Стоилов: На този етап Филип Кръстев няма да е футболист на Левски (ВИДЕО)

Наставникът Станимир Стоилов сподели, че отборът му е допуснал някои грешки в първата си зимна контрола срещу „Гурник“.

„Като за първа контрола имаше добро желание във футболистите. Все още виждам грешки и във фаза атака, и във фаза защита. Като за първа контрола мисля, че беше добре. В тези контроли най-важното е да подобрим физическата си подготовка, затова искам да играем по-динамично“, каза Стоилов.

„Нормално е Цунами да има някои болежки, той направи здрава физическа подготовка и преценихме, че може да играе максимум 30 минути. Уелтън също има леки проблеми, очакваме скоро да се включи в мачовете. Сонко по-скоро е получил схващане, а не контузия“, разкри наставникът.

„Част от младите се справят добре на тренировъчни процес и искаме да ги натоварим с повече отговорност. Затова Марин Петков и Андриан Краев носиха капитанската лента“, сподели треньорът.

„На този етап Филип Кръстев няма да е футболист на „Левски“. Аз много го харесвам, но той си има клуб – „Манчестър Сити“. Не мога да коментирам всички спекулации, около нас постоянно има такива. Видяхте, че и Ради Цонев, и Зайков играха днес“, завърши Станимир Стоилов.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук