Защитникът Георги Александров използва профила си в социалните мрежи след раздялата с отбора на Левски. Както е известно, по-рано днес „сините“ обявиха, че се разделят с футболиста.

Ето какво написа Георги Александров в „Instagram“:

Детската ми мечта беше да играя за Левски и я сбъднах! Благодарен съм на всички треньори, съотборници и служители, с които имах шанса да споделям добри и трудни моменти. От малък знам, че е много отговорно да носиш синята фланелка, защото защитаваш любовта и честта на много хора. Феновете на Левски са нещо специално и помогнаха много на клуба в тези трудни дни! Не мога да се разгранича от хората по трибуните на стадион „Георги Аспарухов“, защото винаги съм бил част от общността.

Благодаря на Данчо Петков, който ме направи капитан на юношите в Левски! Благодаря на Асен Букарев, че ми даде шанс да играя професионален футбол във Витоша Бистрица! Благодаря на Георги Тодоров, че заедно с Наско Сираков ме поканиха да се върна в Левски! Благодаря на Славиша Стоянович, че ми даде шанс да дебютирам за Левски! На Живко Миланов, че остана с група ентусиасти през лятото, за да го има Левски! Благодаря на Станимир Стоилов и Цанко Цветанов за възможността да работя с такива страхотни треньори! Благодаря на всички съотборници! Желая ви много успехи!

Довиждане, а не сбогом! Само Левски!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук