Наставникът на „Левски“ Станимир Стоилов говори пред медиите преди заминаването на отбора за лагера в Турция.„Мисля, че засега всичко е наред. Изчакваме да излезе теста на Цунами, за да видим дали ще пътува с отбора. Засега няма други болежки при него. Останалите са здрави.

Отиваме да свършим добра работа. Нямам сериозни притеснения. Имаме наличен брой футболисти, имаме възможност да се готвим на добри условия, които клубът осигури. Условията са перфектни, задължение сме да ги използваме и „Левски“ да играе по-добре отминалата година. Нямам впечатления от Уелтън. Вчера беше разходка по терена”, започна Стоилов.„Медицинските изследвания все още не са готови. От нашите тестове съм доволен. Почти всички идват в добро кондиционно състояние с изключение на Бари. Ще го глобим и ще го върнем там, където трябва. На този етап казах, че се съобразяваме изцяло с финансовите условия, които можем да си позволим. Ако има напускащи или продадени футболисти, ще се подсилим. Хвърлят се големи усилия, за да се стабилизира клубът. За да направим входящи трансфери, трябва да направим изходящи. Няма предложения към наши футболисти. Младостта не е порок. За да се спаси „Левски“, мога да играя с юношите. Трябва да положим усилие да ги развием. Има достатъчно опитни футболисти, които да подобрят своето ниво. Ако го направят и младите ще трябва да ги стигнат. Завишихме малко целите.

Футболистите са задължение да скачат високо, след като са играчи на „Левски“. Ако играем добър футбол, ще имаме и добри резултати в контролите. Отборите са на добро ниво. Ще правим ротации, за да може всички футболисти да са максимално подготовени. Не вярвам да има голямо значение резултатът”, завърши Стоилов.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук