Изпълнителният директор на Левски Иво Ивков посети среща с феновете във Велико Търново.

Там той промотира инициативата „Левски на левскарите“, която има за цел българският гранд да стане собственост на привържениците.

Ето какво заяви Ивков:

„Връщам се като човек, който представлява Левски, с мисията да отворя вашите сърца отново за една голяма мисия, с която сме се нагърбили и която без вас и хора като вас е обречена на неуспех, независимо колко силно, слабо и именувано е ръководството на Левски и екипа. Доказахте последните месеци и гонини, че няма по-важно в този клуб от неговите привърженици в цялата страна. Това е вече доказано. Трябва да се сплотим, трябва да тръгнем заедно по един път, който трябва да начертаем.

Да преминем най-тежкия момент, който е сега и следващите два-три месеца – възлови, критични. Изключително тежко положение. От всичко, което виждам, имаме силите и само ние можем да се хванем за яките и да се извадим от калта, в която сме в момента. Има първите наченки. Крайната цел на новото сдружение е един ден да придобие мажоритарния пакет и да стане собственик на клуба. Да излъчва ръководството и да подполага финансово клуба. И това ще бъде основната му дейност. Защото Левски е бранд, Левски е невероятен инструмент за бизнеса на умните хора“, каза Ивков пред запалянковците в Търново.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук