Изпълнителният директор на Левски Иво Ивков и Цанко Цветанов ще се срещнат с фенове на тима във Велико Търново. Датата, за която е обявено събитието е 19 декември. Мобилният фен магазин също ще е в града.

Ето какво съобщиха „сините“:

„В неделя, 19 декември „ПФК Левски“ съвместно с фенклуб „Old Capital Boys“ организират левскарска среща във Велико Търново!

В 11:30 часа на паркинга пред Коледният базар в парк „Марно поле“ ще бъде отворен мобилния фен магазин. Освен официалната екипировка на любимия тим, ще може да бъдат намерени голяма част от артикулите от колекцията „Никой освен нас самите“, еднолистният, работният и джобният календар за 2022 година и още много други. Привържениците на „Левски“ ще имат възможност да подновят своите членски карти за 2022 година или да закупят такива.

В 14:00 часа в City Pub изпълнителният директор на „ПФК Левски АД“ Ивайло Ивков и бронзовият медалист от световното първенство в САЩ през 1994 година и част от треньорския щаб на представителния тим Цанко Цветанов ще обсъдят проекта „Левски на левскарите“ с привържениците от Велико Търново и региона, и ще разговарят по актуални теми относно състоянието и бъдещето на клуба“.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук