Стоилов: Играхме на средно ниво, можем и по-добре (ВИДЕО)

Наставникът на Левски Станимир Стоилов коментира равенството 1:1 срещу Берое в последния мач на „сините“ за календарната 2021-а.

„Не ни достигна още малко футболна увереност и самочувствие. Трябваше да отбележим втори гол. Направихме една грешка, която ни костваше гола. Играхме на средно ниво, можем и по-добре. Вижда се желание и напредък. Очаквам моят отбор да е още по-уверен. Имахме по-реални ситуации да отбележим гол. Не виня, когато пропускаме. Важно е да се държим гордо на терена, както приляга на Левски. Справихме се прилично“, каза Мъри Стоилов.

„Подобрихме организацията и тактическата дисциплина на терена и от там дойдоха добрите резултати. Днеска не трябваше да допускаме толкова късен гол. Покачи се кондиционното ниво на отбора. Футболистите понабраха форма. Организацията в играта ни е на много по-високо ниво“, прибави той.

„Чак в добро настроение няма да караме празниците, но в нормално. След 20-ина дена ни предстои началото на подготовката. Левски има месец и половина, в който още да подобрим нивото си и да радваме хората“.

„Като се има на предвид, че имаме двама нови, до началото на подготовката ще успеем да привлечем още някой и да започнем заедно всички. Това е добре за клуба, когато селекцията е завършена преди началото на подготовката. В последните 13 години един идва, друг си тръгва в последния момент“.

„Български футболисти, освен наши юноши, нямаме желание да привличаме. Ще си ги развиваме и ще направим така, че да изглеждат като футболисти на Левски“, каза още наставникът на „сините“.  

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук