Николай Михайлов: Със сигурност съм повече мразен в България (ВИДЕО)

Вратарят на Левски и националния отбор на България – Николай Михайлов даде интервю за предаването „На кафе“ по случай своя имен ден. 33-годишният национал говори за семейните традиции в известната му фамилия, престоите в няколко чужди държави, суеверията си и за общественото мнение за него.

„Наистина Никулден в нашето семейство е на почит. Обръщаме му много внимание. Събираме се обикновено най-близките, както и за Коледа и Нова година. Баща ми по принцип къса люспа от шарана. Опитваме се да възпитаваме децата да уважават традициите“, започна Михайлов.

„Аз съм доста класически тип относно суеверията, имам си ги. Държа една икона на Св. Николай Чудотворец, която винаги е в моя несесер. Уважаваме празниците, аз често ходя на църква, въпреки че много неща се говорят за моето семейство. Също така стъпвам с десния крак винаги на терена. Но естествено няма гаранции, понякога се получава, понякога – не, но не трябва да спираш да си правиш въпросните суеверия“, заяви стражът.

„Започнах с номер 88, тъй като любимият ми вратар е Джанлуиджи Буфон, но не тръгнах много добре с него. В Нидерландия исках да взема №1, но нямаше как и затова реших да нося номер 13. Спечелих всичко възможно там, общо смених 6 държави. Във Верона не ми провървя, там бях с огледалното 31 и не се получиха нещата“, сподели откровено той.

„Според мен нещата опират до характер, със сигурност съм повече мразен в България. Харесват ме феновете на Левски. Цялото ми семейство е от тук. За мен обичта на феновете е достатъчна. Аз съм си непукист, наясно съм, че хорската злоба е голяма. Аз отдавна не плащам данък обществено мнение“, завърши вратарят.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук