Мъри: Ще бъде постижение за български клуб, ако акциите са във феновете (ВИДЕО)

Наставникът на „столетениците“ Станимир Стоилов говори след срещата с феновете в Кюстендил. На срещата за пореден път от „Герена“ разказаха за проекта „Левски на левскарите“.

„Ентусиазмът срещ нашите фенове е царял цял живот. Надявам се сега да бъде малко по-допълнителен, защото клубът не е в най-доброто си състояние както спортно-технически, така и финансово. Ние като спортно-техническо ръководство и футболистите сме длъжни да носим радост на хората. Да имаме добро представяне като вчера, за да запалим още повече искрата на хората. Тя гори, но и достатъчно гори, но сме длъжни да поддържаме искрата на високо ниво“, каза Стоилов.

„Много е рано да се правят сметки. Ако се класираме в Европа все едно сме станали шампиони. Виждаме хората, че имат ентусиазъм. Дълг на клуба е да държим тази искра запалена. Хората достатъчно помагат. В момента съществуваме заради част от привържениците си. Петьо е мой приятел и колега, не искам да взимам отношение по темата. Спекулациите вие ги създавате, вие си отговаряте. Братя Цоневи вчера бяха на терена. Всеки, който играе добре и го показва е на терена. По какъв начин ще го постигам това, за да играе добре, си е мой проблем”, заяви още Стоилов.

„Идеята е казана, изяснена. Надявам се да се съберат нужния брой привърженици. След това ще мислим. Не е важно къде ще са акциите, а Левски да бъде спасен. Ще бъде постижение за български клуб, ако акциите са във феновете”, завърши треньорът на Левски.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук