Левски ще домакинства на Ботев Пловдив днес в мач от 18-ия кръг на efbet Лига. Срещата на стадион „Георги Аспарухов“ ще започне в 15:00 часа.

Наставникът на „столетениците“ Станимир Стоилов ще бъде лишен от услугите на двама от основите си футболисти. Георги Миланов получи тежка контузия и ще бъде извън строя до Нова година. Мартин Петков е възстановен от травмата си, но Мъри призна, че няма да го рискува с пускането в игра срещу „Ботев“.

Стоилов ще заложи на капитана Николай Михайлов, а защитният вал пред него ще бъде оформен от Драган Михайлович, Гьоко Зайков, Хосе Кордоба и Иван Горанов. Точно пред ариегарда ще бъдат позиционирани Радослав Цонев и Андриан Краев. Марин Петков ще бъде заменен в този мач от завръщащия се в стартовата единайсеторка Борилав Цонев, а по дясното крило ще оперира Димитър Костадинов, а на левия фланг ще е Здравко Димитров. Атаката на „сините“ ще бъде водена от Билал Бари.

ВЕРОЯТЕН СЪСТАВ НА ЛЕВСКИ: Николай Михайлов, Иван Горанов, Хосе Кордоба, Гьоко Зайков, Драган Михайлович, Р. Цонев, Андриан Краев, Здравко Димитров, Б. Цонев, Димитър Костадинов, Билал Бари

Резерви: Пламен Андреев, Христос Шелис, Ивайло Найденов, Патрик-Габриел Галчев, Георги Александров, Марин Петков, Асен Митков

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук