Стоилов: Атакуващите футболисти се представиха добре в защита (ВИДЕО)

Наставникът на Левски Станимир Стоилов бе видимо доволен след като неговият отбор се представи на изключително ниво и удари Ботев Пловдив с 2:0 в мач от 18-ия кръг на Първа лига.

„Доволен съм и от победата, и от играта. Може би най-доброто ни първо полувреме през този сезон. Имахме леки проблеми в началото на втората част, но след това заиграхме в добър стил. Мисля, че победата е заслужена за нашия отбор“, каза той минути след края на мача.

Стоилов бе доволен от показаното от своите играчи през първото полувреме: „Можем да го оприличим като образцово. Отнемахме топката и играехме бързо. За да може да се каже, че е еталон, трябваше да вкараме още 1-2 гола, за да затвърдим добрата игра“.

„Ботев е сериозен отбор. Искахме да сме близо до тях, да им отнемаме топката, да блокираме тяхната комбинативност и се справихме, за което поздравявам момчетата“, коментира плана си за противодействане на Ботев Пд треньорът на „сините“.

„Днес подобрихме това, което ни липсваше в предишните мачове. Атакуващите футболисти се представиха добре в защита и участваха дейно в играта в защита и затова съм доволен от тях“, констатира Мъри.

„Нормално е да търсим победа срещу по-сериозните противници, особено на „Георги Аспарухов“. Ние сме Левски и тук не трябва да се страхуваме от никой. Сега трябва да подобряваме игровия си стил и облик“, завърши Станимир Стоилов.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук