Стоилов: Аз няма да отговарям на всякакви видове спекулации (ВИДЕО)

Наставникът на Левски Станимир Стоилов коментира на пресконференция появили се слухове относно братя Цоневи и Божидар Краев.

„Спекулациите вие ги правите и си отговаряте на въпросите. Всичко, което имам да казвам, го казвам на футболистите в съблекалнята. Максимално открит и коректен съм към медиите. Ако имаше нещо вярно в спекулациите, първо аз щях да го кажа и на тях, и на вас. Аз няма да отговарям на всякакви видове спекулации. Божидар Краев е играч на друг клуб, има договор и аз не мога да го коментирам. Той сам трябва да си реши какво да прави. Ако иска да играе в Левски, ще помислим за това“, отговори Стоилов на въпрос за раздяла с братята Цоневи и трансфер на Божидар Краев.

„Не знам нищо за изплащане на заплатите. По финансовите въпроси питайте Иво Ивков, но щом не е излязло от клуба, значи е само спекулация“, добави той.

„Аз добре познавам отбора на Царско село. Отбор, който винаги се опитва да играе футбол. Играта и стила му не отговарят на точковия актив, който имат. Във всеки един мач те излизат да се надиграват. Дано условията са добри за игра и нашият отбор да може да отговори. Надявам се нашият отбор да спечели мача.“

„Факт е, че нямаме постоянство в играта и аз го виждам. Не трябва да отстъпваме от стила и начина на игра на Левски. Не може да си позволим да играем неуверено и да не доминираме. До края на годината трябва да подобряваме нашия стил на игра. Това, че мачовете са през три дни е страхотно за играчите. Не се оплакваме от липса на играчи, колкото има, ще се справят по възможно най-добрия начин“, каза още Стоилов.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук