Левски ще има магазин и край морето. Той ще бъде открит официално днес от Наско Сираков в 19,30 часа. „Сините“ се спряха на Бургас по желание на своите привърженици в региона.

„Магазинът вече е зареден. Ще присъстват много привърженици. Там ще има много ексклузивни артикули, които ги няма дори в София“, обяви шефът на маркетинга на „Герена“ Пламен Петров. Успоредно с това ще продължат и обиколки с мобилния магазин, които бяха спрени заради мерките срещу коронавируса. Този път те ще стартират от Кърджали.

До този момент 5000 души са подновили членството си на „Герена“, а предстои и това да стане по-мащабно в началото на 2022 година. Тогава изтича срокът на настоящото членство.

Освен това Петров потвърди пред колегите от Dsport, че Левски може да се хвърли в нещо, което ще го изстреля до най-големите отбори на континента. „Сините“ обсъждат възможността да пуснат собствена крипто валута. Новатор в това отношение бе ПСЖ. Смята се, че клубовете, които са популярни могат да изкарат доста пари от монети, които ще имат и колекционерска стойност.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук