Днешният двубой на Левски срещу отбора на Ботев (Враца) започва в 17:30 часа на „Георги Аспарухов“. Единственият кадрови проблем на Станимир Стоилов за днес е отпадането на Драган Михайлович от състава. Швейцарският бранител получи травма при успеха с 1:0 над Славия и по време на паузата не успя да тренира на пълни обороти. Неговото място в стартовата единайсеторка ще заеме „синият“ юноша Патрик-Габриел Галчев. По-силният крак на младока е десният, въпреки че той до момента бе ползван като ляв краен защитник.

Иван Горанов, който също лекуваше контузия успя да се възстанови за днешния двубой. Той ще е ляв бек, а в сърцето на отбраната ще си партнират Гьоко Зайков и Хосе Кордоба. Станимир Стоилов няма да изненада с избора си за халфовата линия. Неговото доверие днес ще получат Андриан Краев, Радослав и Борислав Цоневи. По крилата ще оперират Георги Миланов и Здравко Димитров.

Острието на Левски Билал Бари имаше проблеми в кръста през изминалата седмица, заради които не тренира наравно с останалите.Предполага се, че Мъри няма да рискува с пускането на Бари като титуляр и атака ще води талантливият Марин Петков.

Победата за „сините: е задължителна. Само с нея Левски ще продължи да има шансове за атака на първата шестица. „Столетниците“ имат да вземат реванш от врачани, които ги победиха в началото на сезона с два чисти гола.

ВЕРОЯТЕН СЪСТАВ НА ЛЕВСКИ: Николай Михайлов, Иван Горанов, Хосе Кордоба, Гьоко Зайков, Патрик-Габриел Галчев, Радослав Цонев, Андриан Краев, Здравко Димитров, Борислав Цонев, Георги Миланов, Марин Петков

Резерви: Пламен Андреев, Георги Александров, Христос Шелис, Ивайло Найденов, Димитър Костадинов, Мартин Петков, Билал Бари

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук