Наставникът на „сините“ Станимир Стоилов изрази своето недоволство от равенството 0:0 с Ботев Враца. Мър обяви, че има куп забележки към представянето на играчите си през първото полувреме. Стоилов сподели пред медиите, че лично той е взел решението, кой от футболистите да изпълни дузпата.

„Не сме доволни от резултата. Имам забележки към началото на мача, когато стартирахме доста разконцентрирано. След 30-ата минута и след второто полувреме имахме преимущество на терена и повече положения, но не успяхме да ги реализираме. За съжаление такива неща се случват във футбола“.

„Трябва ни по-голяма увереност и шанс при завършващия удар. Трябва да се работи и да се търси по-голямо самочувствие. Не мога да кажа нищо конкретно за състоянието на Георги Миланов. До няколко дни ще стане ясно колко е сериозна. Ще трябва да се справяме без основни футболисти“.

„Чак през второто полувреме заиграхме по-добре. Винаги съм доволен, когато има повече мачове. Надявам се да се подобряваме с всеки двубой. Имаме доста контузени, дано да ги възстановим. Ако продължат травмите съвсем ще окапем. Дано всеки, който влезе на тяхно място да се представи на ниво“.

„Аз определям кой да изпълни дузпата. Вината е изцяло моя. Смятам, че грешката бе моя“, каза Стоилов.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук