Стоилов: Опитваме се да върнем Левски на народа (ВИДЕО)

Старши треньорът на Левски – Станимир Стоилов – говори преди утрешното домакинство на Ботев (Враца).

„За Михайлович ще е много трудно да играе. За Горанов нещата са по-добре. За Бари ще решаваме в последния момент. Имаме сериозни проблеми. Леко се разпадаме след паузата. Нациоанлите са здрави и нямаме проблеми с тях.

Мачът във Враца беше може би най-слабия мач на Левски. Имаме да взимаме реванш. Надявам се да направим добър мач. Левски има нужда от всяка победа, добри игри и качество на играта.

Националите трябва да намерят по най-добрия начин себе си. Клубовете им плащат заплатите, така че основният им ангажимент е към клубния отбор. Естествено, всеки трябва да играе на ниво за България. Националите ни знаят ангажиментите си към клуба. Надявам се по най-бързия начин да наберем спортна форма.

Договорите на младите се подновиха по мое желание. Най-вече, защото работят добре и имат желание да се развиват. Трябва да са сериозни. В играта може да имат лъкатушения, но трябва да тренират сериозно. Това са футболистите, с които сме преценили, че трябва да се говори. Ние вече на никого няма да се молим. Вече трябва да направим така, че всички футболисти да се молят да подписват с Левски. Това ще зависи от целия клуб и от мен като треньор. Клубът трябва да се върне към предишното си име и авторитет. Когато преценим, че някой е достатъчно заслужил, ще му се направи предложение. Важен фактор в преговорите е финансовата гледна точка. Имаме неща за изчистване откъм финансови възможности.

Враца играе комбинативен футбол. Имат си силни страни, силни играчи. Бабунски е такъв. Нашите защитници трябва да се справят по най-добрия начин.

Моето мнение за сдружението го знаете. Трябва да е документално изпипано, за да няма недомлъвки. Ако се случи така, че да бъде сдружение на всички привърженици, да може всеки привърженик да избира президент, кой да ръководи клуба. Опитваме се да върнем Левски на народа. Левски е в много нуждаещо се състояние и ползата да бъде обща. Акциите ще се прехвърлят при голяма масовост, за да няма манипулация. Когато всичко е готово, тогава може да стане. Няма да е толкова бързо според мен. Българите гледаме малко по-повърхностно на нещата. Трябва да изкоментираме притесненията, трябва да чуем всички наши фенове – няма организирани или неорганизирани“, коментира Стоилов.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук