„Нападателят Билал Бари продължи договора си с „ПФК Левски“ до лятото на 2024 година. Бари е част от първия отбор на „Левски“ от февруари 2021 година. Изиграл е 32 мача, в които е отбелязал 6 гола. „ПФК Левски“ пожелава на Билал Бари много голове, победи и щастливи мигове с любимия клуб.“

Дано сгреша най-накрая в преценката си за даден футболист, но за мен това е грешка! Неслучайно перспективните деца от школата се оглеждат за други отбори, защото на никое от тях не се дават толкова много шансове и не им се гласува толкова много доверие! Продължавам да твърдя, че Марин и Мартин при 32 пълни мача щяха да имат повече попадения и щеше да има чуждестранен интерес към тях. Даже с толкова мачове имаме и в У19 1-2 момчета, които едва ли щяха да се представят по-слабо И все пак, като левскари, сме длъжни да подкрепим решението на ръководството и да стискаме палци Билал да покаже качествата, които явно вижда Мъри или който и да го държи в отбора. Дано успее да довкара топката още поне 6 пъти до края на сезона и да го продадем лятото! Ще ми спечели уважението, ако го видя, че в период от поне 2 месеца, е полезен за отбора не само с тичането си! За пореден път добавям (защото не искам да се обяснявам на всеки, който не е съгласен с мен), че пред чужденци с подобни качества, ВИНАГИ предпочитам наше момче.

Когато дойде чужденец, трябва да вдига нивото, а не да го сваля или да е на нивото на момчета от Академия ЛЕВСКИ! Щом нямаме пари за качество от чужбина, би трябвало да се обръщаме именно към нашата школа. Въпреки критиките ми и вижданията ми, пожелавам успех на Билал и се надявам да бъде вече по-уверен и да играе с по-голямо спокойствие и самочувствие.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук