Ръководството на Левски направи важно уточнение за феновете по отношение утрешната контролна среща с Пирин. „Сините“ написаха в официалния си сайт, че публика ще бъде допускана само в сектор „А“ със зелен сертификат. 

„Левскари, 

За контролната среща между „Левски“ и „Пирин“ на 13 ноември от 14:00 часа ще бъде отворен единствено Сектор А, като влизането на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ ще става през входове №2 и №3, които ще бъдат отворени в 13:00 часа. 
Съгласно заповед на Министъра на здравеопазването РД-01-890 от 03.11.2021 г. и въвеждането на нови временни противоепидемични мерки на територията на Република България, считано от 04.11.2021 г., Ви уведомяваме, че на двубоя ще се допускат привържениците ЕДИНСТВЕНО срещу предоставяне на валиден „Зелен сертификат“, който включва: 

Ваксинация или преболедуване на COVID-19, удостоверено с валидни документи за ваксинация или преболедуване по смисъла на Заповед № РД-01-733 от 27.08.2021 г. 

Представяне на отрицателен резултат от проведено до 72 часа PCR изследване или бърз антигенен тест (до 48 часа преди началото на мача)

или удостоверение за наличие на антитела срещу SARS-CoV-2. 

Носенето на защитна маска за лице при влизане на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ е задължително“, написаха от „Герена“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук