Бившият футболист на Левски – Гара Дембеле – направи любопитни разкрития за престоя си на „Герена”. Малиецът участва във филма на „Екип” „Разбити съдби”, в който разказа за кариерата си.

Дембеле заявява, че у нас са му били направени вливания, поради което пристига в Германия „допингиран”, според местните правила. Той е бил принуден да пие хапчета от Фрайбург, за да не бъде глобяван.

Гара напуска школата на Оксер, след което отива на проби в Ливърпул, където нещата не му се получават. В кръвта му е открит канабис. След това прекарва седем седмици в затвор в Рим, тъй като е обвинен в изнасилване. През сезон 2011-2012 играе изключително за Левски (37гола в 39 мача).

„В България имахме вливания след края на всеки мач от Лига Европа. Имаше медицинска сестра. Свалях бутонките си и ми правеха вливания, защото предстояха други мачове. Нямам никаква представа какво ми инжектираха. Мога да кажа със сигурност, че когато подписах в Германия, в тялото ми имаше субстанции, които там са забранени. Когато пристигнах в Германия бях с допинг. Имах някакви хормони. Не знам точно”, каза Дембеле, който прекрати кариерата си на 29 години.

„В същото време всеки уикенд след мачовете в България бях на допинг тест. Давах урина, но явно нямаше нищо. Всъщност има и такива моменти. Зидан започна да приема креатин след трансфера си в Италия, а това във Франция е забранено”, споделя още нападателят.

Дембеле казва, че е нямал избор около трансфера си във Фрайбург, тъй като германският клуб е платил много пари за него. Бившият нападател споделя и какви хапчета е бил принуден да приема в Германия.

„В Германия имах малка кутия с около 10 хапчета. Трябваше да ги взимам след тренировка. Не знаех какво пия. Имаше огромни хапчета, които засядаха в гърлото ми. Нямах избор дали да ги пия, или не, тъй като имаше глоба. Всички гледаме футбол по телевизията, но на терена нещата са съвсем други”, добавя Дембеле.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук