Станимир Стоилов сподели за скандал след мача със Славия (ВИДЕО)

Наставникът на Левски Станимир Стоилов говори след победата над Славия с 1:0 в Овча купел.

„Трудна победа, Славия тази година са в сериозен подем и спечелиха доста мачове, но мисля, че бяхме по-добри и заслужено спечелихме мача. Имаме си нашите проблеми, които трябява да изчистваме, особено в контрола на срещата, но все пак трябва да сме доволни. Трябва да сме по-смели в контрола на топката и в завършващата фаза. Техният вратар спаси доста, ако трябва да сме честни. Левски има върху какво да работи, за да прилича на Левски. Нормално е отборът с повече хора на терена да играе по-уверено, победата ни е заслужено. Имаме тренировки сега, ще имаме контролна среща с Пирин. Дано задържим тази динамика, играчите вдигат формата, но това е календарът, чакаме следващия официален мач. Искаме играчи, които да помогнат на отбора да стане по-добър. Търсим нови попълнения, които да вдигнат конкуренцията“, заяви Стоилов.

„Имам прекалена толерантност към съдиите и не е моя работа да коментирам. Както са видели, така са отсъдили. Интересно ми е само да се отразят думите, които получи съдията след мача. Ще бъда най-щастлив, ако не се случи това, ще кажа какви са“, заяви Мъри.

„Футболистите на Левски са тези, които са в отбора или са представени. По-важно е да си оправим стила на игра. Предстои ни неприятна пауза, защото колкото мачове повече играем, толкова повече набираме скорост“, добави още той.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук