Марин Петков: Мисля, че всеки ден се подобряваме и ще започнем да играем по-добре (ВИДЕО)

„Синият“ талант на Левски Марин Петков беше избран за Най-добър играч на 12-ия кръг в efbet Лига. Той отбеляза два от трите гола във вратата на Пирин Благоевград при победата на „сините“ с 3:0. Така 18-годишният Петков събра девет гласа от 18-те треньори в родния елит.

Вижте какво сподели младокът пред медиите:

„Искам да благодаря на всички, които гласуваха за мен, съотборниците, треньорите и ръководството на моя отбор“, започна Марин Петков.

„Аз мисля, че всеки ден се подобряваме и ще започнем да играем по-добре. Ще се види с времето дали това ще стане. Не съм аз човекът, който може да каже“, продължи той.

„Нямам претенции къде ме пускат. Където треньорът прецени, аз съм готов да играя. Всички в отбора помагат. По-опитните помагат на по-младите – близнаците Цоневи, Ники Михайлов, Георги Миланов, Иван Горанов“, разкри атакуващият футболист.

„Играем мач за мач, даваме максимума от себе си и се опитваме да вземем трите точки. Ще видим накрая на кое място в класирането ще се намираме. Левски играе на всеки един фронт. Надяваме се, че ще спечелим Купата, разбира се“.

„Надявам се да спечелим срещу Славия. Последните мачове срещу този съперник не свършат по благоприятен начин и се надяваме да ги победим. Моите мечти ще си ги запазя за себе си. Когато ги постигна, ще кажа какво съм искал да постигна. Надявам се да се развивам всеки ден“.

„Всеки млад играч иска да се утвърждава в своя отбор, още повече в Левски. Всеки млад футболист мечтае един ден да стигне до мъжкия национален отбор. Това е цел на всеки и иска да я постигне рано или късно“.

„В дадена ситуация взимам решение и каквото стане, не мога да кажа тренирано ли е или не. Добре върви училището. До май месец и след като завърша ще видя какво ще става. Към момента не съм мислил за продължаване на образуванието му. В момента футболът е на първо място“.

„Надявам се един ден да направя хубав трансфер в чужбина, да бъда част от националния отбор на голям форум и разбира се с Левски да спечеля трофей“, каза още Марин Петков.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук