Светослав Вуцов: Тръгнах си със скандал от „Герена“, което лично ме обиди (ВИДЕО)

Вратарят на Славия – Светослав Вуцов – отново се заяде с Левски. Според него на „Герена“ не са се отнесли към него както е заслужавал. Припомняме, че той е минал през школата на „сините“, където първоначално е бил защитник, а след това е превърнат във вратар.

„Тръгнах си обиден от „Герена“, защото не получих отношението, което трябваше да получа. Най-малко от това, че нося фамилията Вуцов, която малко или много е допринесла с нещо за Левски, покрай дядо ми, лека му пръст, покрай баща ми. Имаше подмятания, че съм там заради баща ми, заради дядо ми. Извоювах си да получа шанс, той ми беше взет тогава от един треньор и от методиста на школата – Нестор Юруков и Борислав Кьосев. Тръгнах си със скандал, което лично ме обиди. Не ми беше даден шансът, който реално сам си заслужих“, обясни Светослав Вуцов, който е голям фен на ЦСКА-София, в предаването „Код Спорт“.

„Баща ми (б.р. – Вили Вуцов) беше доста обиден, доста огорчен. Не можеше да повярва в началото, че така може да се постъпи с мен. Но това вече е в миналото, а аз гледам напред. Както се казва – всяко зло за добро. Когато човек губи, не знае колко печели. Изгониха ме от Левски, а след това кариерата ми върви само нагоре. Може би е станало за добро, за което съм доволен“, добави младият вратар.

Вижте цялото интервю във видеото.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук