Между старите познайници Станимир Стоилов и Илиан Илиев едва ли би могло да има някаква изненада в днешния мач. Срещата на „Тича“ ще започне в 19:00 часа.

В тима на Черно море има доста контузени футболисти, които ще пропуснат двубоя с Левски. В последната тренировка „сините“ се готвеха в пълен състав. Към заниманията на тима се присъединиха Билал Бари, Марин Петков и Димитър Костадинов. Триото имаше леки болежки и не тренира в четвъртък.

Треньорът Станимир Стоилов ще може да разчита на услуги на Радослав Цонев, който изтърпя наказанието си от една среща срещу Септември Симитли за Купата на България. Ариегардът на „сините“ ще бъде оформен от карето Драган Михайлович, Гьоко Зайков, Хосе Кордоба и Иван Горанов. В халфовата линия ще оперират Димитър Костадинов, Радослав Цонев и Андриан Краев, а по фланговете Стоилов ще заложи на Марин Петков и Георги Миланов. Атаката ще води Билал Бари. Левски лети за Варна днес сутринта и ще се прибере веднага след двубоя на „Тича“.

ВЕРОЯТЕН СЪСТАВ НА ЛЕВСКИ: Николай Михайлов, Иван Горанов, Хосе Кордоба, Гьоко Зайков, Драган Михайлович, Андриан Краев, Радослав Цонев, Марин Петков, Димитър Костадинов, Георги Миланов, Билал Бари

Резерви: Пламен Андреев, Ивайло Найденов, Патрик-Габриел Галчев, Георги Александров, Борислав Цонев, Здравко Димитров, Мартин Петков

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук