Наставникът на Левски – Станимир Стоилов – сподели мнението си за загубата с 0:1 от Черно море.

„Мач на битка и желание. Черно море реализира след добра индивидуална акция. Ние отговорихме на желанието и битката, но не сътворихме почти нищо в атака. Изключвам последните минути. Нещата, които трябваше да надграждаме – да играем по-добре по фланговете, да контролираме по-добре топката, но не се получиха нашите неща в атака.

Не бяхме достатъчно уверени с оглед и на терена. Играхме с дълги топки, за да избегнем средната зона. Искахме на фланга, но там не ни се получи играта.

Беше важно, че всички се стараха. Има какво да надграждаме. Трябва доста да работим. Костадинов игра на нетипична позиция. С оглед терена, избрахме такъв състав.

Не бяхме затруднени кой знае колко, че Черно море излезе с двама нападатели. Нашата двойка централни защитници трябва да развива много играта си и в двете фази на играта. Особено във фаза атака играта ни никога няма да се подобри, ако централните ни защитници не са по-уверени.

Мач почти без голови положения. Черно море се настрои по-добре на терена. Ние създадохме прекалено малко голови ситуации, за да искаме да спечелим“, коментира Стоилов.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук