Мъри: Обикаляме и по света, за да открием нещо, което можем да си позволим (ВИДЕО)

Наставникът на Левски Станимир Стоилов говори преди утрешния мач с Черно море във Варна. Специалистът е на мнение, че все още нивото на тима не отговаря на името на клуба.

„Състоянието на терена във Варна притеснява и двата отбора. Черно море също искат да играят футбол. Уж нови терени, но, явно качеството на направията не е високо. Не е нормално в 21 век да говорим за качество на терените. Ще трябва да се настроим за този мач в тези условия. Черно море има едно стабилно представяне, играе доста организирано, отбор който иска да контролира ситуацията. Очаквам да стане един добър мач. Най-важното е ние как ще изглеждаме на терена. За нас всеки мач е важен”, каза Стоилов.

“Напоследък името Левски беше свалено като изисквания и критерии. Не може след две победи да казваме, че всичко е наред. Искам всеки мач да играем за победа и да върнем нивото, на което отговря името Левски. За момента не мисля, че отговаряме на това ниво. Не трябва да има напомпано самочувствие от един мач за Купата срещу втородивизионен тим”.

“Опитва се ръководството да се справи с финансовите въпроси, Иво Ивков се занимава с това. За момента при нас няма все още някаква кой знае каква промяна. Никога не съм се съмнявал в подкрепата на “сините” фенове. Хората винаги следват клуба. Аз казах, че като дойдох, че единствено те са ни останали на ниво”.

“По отношение на селекцията ние постоянно търсим хора. Обикаляме и по света, за да открием нещо, което можем да си позволим. Имаме някои идеи, но все още нищо конкретно”, завърши Стоилов.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук