Наставникът на Левски Станимир Стоилов няма да предприема много промени за днешната среща за Купата на България. Треньорът на „сините“ обяви, че титуляр в турнира под рамката на вратата ще бъде младият Пламен Андреев. Борислав Цонев и Георги Миланов имат леки проблеми и по всяка вероятност на втория ще му бъде дадена почивка.

Старши треньорът на „столетниците“ ще заложи в защита на Христос Шелис, който ще се завърне сред титулярите, а по всяка вероятност Гьоко Зайков може да получи почивка. По фланговете на ариегарда ще оперират Ивайло Найденов и Патрик-Габриел Галчев. В халфовата си линия Стоилов ще заложи на Андриан Краев и Борислав Цонев, а на мястото на последния може да играе и Драган Михайлович. В нападение място на терена може да получи Мартин Петков.

Интересна подробност е, че през 2012 година Септември Симитли елиминира на четвъртфинал автентичния ЦСКА на Стойчо Младенов след 2:1 у дома.

ВЕРОЯТЕН СЪСТАВ НА ЛЕВСКИ: Андреев, Галчев, Кордоба, Шелис, Найденов, Краев, Б. Цонев, Димитров, Костадинов, Мартин Петков, Бари

Резерви: Загоров, Горанов, Зайков, Михайлович, Миланов, Марин Петков, Митков

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук