Стоилов: За нас всеки мач за Купата трябва да е финал (ВИДЕО)

Старши треньорът на „Левски“ Станимир Стоилов говори преди двубоя със „Септември“ (Симитли) от 1/8-финалите на Купата на България. 

„Ради Цонев е наказан. Миланов има дребни проблеми, както и Боби Цонев, но надявам се утре всички играчи да могат да вземат участие в мача. Аз не виждам от какво сме изморени, че да даваме почивка. Играем по един мач на седмица. Не съм привърженик на това, след като си нямал междинен кръг да говорим за умора. Ротации се правят когато си играл поне две седмици мачове сряда – събота. Ще има млади футболисти. Засега единствената сигурна промяна е на вратарския пост. Младият Пламен ще пази за Купата. Дори да стигнем до финал той ще бъде вратар. Всички млади играчи трябва да се борят за мястото си. Ние имаме прекалено много наши си игрови проблеми. Имаме неща, които трябва да изчистваме“, коментира Стоилов.

„Нямаме възможност да подценяваме никой. Искаме да печелим Купата. „Септември“ (Симитли) са симпатичен отбор. По-голяма опасност е ние да не се изненанадаме сами. Всичко ще зависи от това как ще се представи нашият отбор. Ако ние играем добре, трябва да сме с една класа над тях. Опасността е ние да не се изненадаме сами. Ако трябва да съм честен, мислих, че в игрови план бяхме по-добри преди паузата. Тези паузи са изключително неприятни. Винаги отсъстват минимум 3-4 основни играчи. Не можем да го променим. Тя е за целия свят такава програмата“, сподели още треньорът на „сините“.

„Нормално е да искам повече от това, което показахме срещу „Марек“. На нашия стадион утре ще присъстват нашите привърженици, които вече два мача ги нямаше. Не можем да си позволим несериозно отношение. Хората за зажаднели да виждат добър „Левски“, най-малко „Левски“, който се бори. Надявам се на Бари да му подейства положително, че се разписа. В мача с „Локо“ имаше по-чисти ситуации, в които не успя да вкара, а след това успя да реализира. Той си тренира и играе с изключителна сериозност. Това, че е вкарал гол не значи, че проблемите му са свършили, както и това, че сме били, не означава нищо на този етап. За нас всеки мач за Купата трябва да е финал. Не можем да имаме друго отношение. Когато носиш екипа на „Левски“ ти си задължен да играеш на добро ниво“, завърши Стоилов.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук