Капитанът на Левски – Николай Михайлов, е на мнение, че отборът ще е много по-силен след зимната подготовка. Вратарят добави, че продължава да бъде най-скъпият изходящ трансфер на „сините“.

„Всички знаят, че с баща ми имаме силна връзка. Не мога да се сетя за ден, в който да не сме се чули. Винаги се е вслушвал в мен. И двамата гледаме да сме най-добрите в това, което правим. Начинът, по който си тръгна, не беше правилен. Беше по-скоро една лична битка за него да спечели Конгреса. Мога да кажа, че се презареди с нова енергия. Видяхте, че има много голяма подкрепа от ФИФА и УЕФА от най-високо ниво. Да победиш толкова големи футболисти от нетолкова далечно минало говори само по себе си“, започна вратарят.

„Израснал съм на „Герена“, благодарение на Наско Сираков и Станимир Стоилов. Аз съм им благодарен. Най-скъпият изходящ трансфер съм все още. Това може да се провери. Когато има факти, трябва да се казват. Много преди моето идване започва линията надолу за Левски. Тръгва от моето напускане преди години. Важното е, че тези хора са тук. Има много сини сърца в съблекалнята. Феновете са сплотени. Сигурен съм, че през пролетта Левски ще изглежда по съвсем различен начин, когато направим заедно подготовка. Всеки прави компромиси в името на Левски. Преходен е периодът. Има много млади момчета, които започват и влизат в от скамейката. Много малко българи вече играят в чужбина. Оттам е нормално класата да не е толкова висока. Нито е виновен селекционерът, нито ръководството. Имам минимум 3-4-5 години и то на средноевропейско ниво, ако съм здрав”, каза още Михайлов пред БНТ.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук