Вижте какво каза Боби Цонев след награждаването му за футболист на месец август (ВИДЕО)

Полузащитникът на Левски Борислав Цонев бе награден за „Футболист на месеца от Пресклуб България. Вижте какво каза пред медиите Цонев след награждаването му:

„Благодаря на хората, които са гласували за мен, моите съотборници и моя клуб. Със сигурност смятам, че Левски ще стане по-силен. Последно време резултатите не бяха задоволяващи, но с тази пауза за националите мисля, че ще направим по-добри резултати“, каза Цонев.

Той коментира и последния мач в националния отбор, където игра рамо до рамо с брат си Радослав. „Усещането с брат ми да играем за националния отбор бе емоционално по-различно. Двамата направихме дебюти за официален мач. Щастливи сме, че отборът победи. Това е една от малкото победи в последните години“, допълни Боби Цонев.

„Победата срещу Локомотив София ни даде малко спокойствие. Напрежението преди мача бе огромно. Смея да твърдя, че последните мачове, в които загубихме точки, не мисля, че трябваше да загубим целия комплекс точки. Дори можеше да спечелим някой от мачовете. В мача срещу Локомотив София имаше голямо напрежение, допълнително се стъписахме от ранния гол. Дано с тази победа започнат и по-добрите игри и да побеждаваме.“, каза Цонев.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук